Elérhetőségek

Cégnév: Hang és Dekor Kft.

Tel: +36306364480


Cím: Az üzlet bezárt, csak webshop rendelés!
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tesztek, tippek

A gitárhúr választás mindig örök kérdés azok számára, akik elkezdik használni ezt a csodálatos hangszert. Bármilyen gitáron is játszol (akusztikus, klasszikus, basszus, elektromos), a húrok minősége, hangolása, számozása nagyban befolyásolni fogja a zenéd minőségét. Az elmúlt időszakban számos vásárlón vettem észre, hogy tanácstalan, mikor gitárhúrt szeretne vásárolni. Pontosan ezért gondoltam úgy, hogy egy kicsit részletesebben írok a témában.

Mire figyeljünk az akusztikus, klasszikus gitár vásárlásakor?Az akusztikus és klasszikus gitár vásárlásakor számos dolgot kell megnézni, mielőtt pénzt adunk ki a kiszemelt hangszerért. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján megpróbálunk nektek segítséget adni a helyes gitárválasztáshoz. Nem mindig az ár határozza meg a minőséget!

2018.08.01 16:05

A gitár árakról rövidenHangszert vásárolni komoly feladat, még akkor is, ha csupán hobbi zenészek vagyunk és otthon a négy fal között hódolunk ennek a szenvedélyünknek. Ez igaz a gitár vásárlásra is. Mi alapján döntsünk, melyik a nekünk való?

Tudj meg többet a húrokról! Ahhoz, hogy egy dallam igazán andalítóvá és különlegessé váljon, a zenekomponáláshoz elengedhetetlenek a különféle húros hangszerek, amelyek megszólalásáról természetesen a húrok gondoskodnak.

Hasznos tanácsok gitár vásárláshozA gitár vásárlás nem olyan tevékenység, amit félvállról lehet venni. Ahogyan ruhát sem próba nélkül vásárolunk, úgy a gitár vásárlásának is megvannak a maga szempontjai. Tehát, hogyan válasszunk gitárt?

Hangszervásárlás otthonról, kényelmesen? Válaszd hangszer webshopunkat! Aki vásárolt már valaha hangszert, tisztában van azzal, hogy ehhez nyugodt körülményekre van szükség, hiszen kapkodva, nem átgondolva képtelenség szert tenni a tökéletes hangszerre, legyen szó egy zongoráról, vagy akár egy gitárról. Ha Te is szeretnél ilyen módon hangszert vásárolni, azonban nem tudod, hogyan teremthetnéd meg ehhez a harmonikus körülményeket, ne gondolkozz tovább, inkább fedezd fel hangszer webshopunkat!

Hangszert vásárolnál? Nálunk hasznos tanácsok és kedvező basszusgitár árak várnak!A basszusgitárok sok zenélni vágyó embert vonzanak, közel olyan népszerűek, mint amilyen népszerűek az akusztikus gitárok. Egy gitárt megszólaltatni nem nehéz, de jól játszani rajta már tehetség és gyakorlás kérdése, és természetesen az sem mindegy, hogy milyen a hangszerünk.

Elixír, Aurora, Warwick, vagy Arkay. Van, akinek semmit sem mondanak ezek a nevek, de egy vérbeli basszusgitáros tudja, hogy basszusgitár húrokról, illetve a hozzájuk kapcsolódó márkákról van szó.

2018.01.25 11:18

Aki elektromos gitáron játszik hobbiszinten, vagy együttesben, annak nem ismeretlen a hangszedő fogalma. A hangszedő a hangszer egyik elengedhetetlen elemének számít, mivel az elektromágnesesség segítségével a húrok rezgésének elektromos jellé alakításáról gondoskodik.

A hangszereket több csoportra oszthatjuk, megkülönböztetünk például vonós, pengetős, billentyűs, ütős, vagy fúvós hangszereket is az alapján, hogy hogyan szólaltatjuk meg őket.

A mi alapján válasszak gitárt, basszusgitárt mostani részében a fáról lesz szó, ami a hangzásban lényeges.

Fontos szempontok a választáshoz:

  • Milyen zenét szertnék játszani?

  • Milyen forma és szín, ami nekem tetszetős?

Az első, a hangzáshos kell, mivel ez függ a felhasznált anyagoktól: fa, elektronika.

A második szubjektív: mi tetszik a szemednek.

Azon már túl vagy, hogy milyen stílusban szeretnél gitározni. Egyértelmű a klasszikus, (elektro)akusztikus és elektromos gitárok közti különbség, ezért ezt már nem magyaráznám, elektromos gitárokról lesz szó inkább. Viszont lényeges szempont a fa, a hangszedők, a kábelek és az erősítő. Igen, a kábelek is!

Webáruház készítés